google-site-verification: google68551a937c610cdd.html

Hermoratahieroja, Hämeenlinna

Ajanvaraus 040 6838 181 Hermorata HEMERA,Vanajantie 10 A

 

Kipu ja paraneminen

Mistä kipu johtuu ja miten kipu poistuu?

Kivut johtuvat fyysisistä tai fysiologisista toimintahäiriöistä elimistössä. Ylirasituksen seurauksena syntyneet kuona-aineet kertyvät kudoksiin aiheuttaen kipuja. Pitkään jännityksessä olleet hermopisteet saattavat hoidon aikana olla "makeankipeät". Kiputuntemus häviää melko nopeasti.
Pitkän aikaan olleet vaivat ja kivut vaativat yleensä hoitokertoja enemmän kuin viisi kertaa. Joiltakin hermoratahieronta on poistanut samanaikaisesti monta vaivaa koska hoito vaikuttaa tehokkaasti koko kehoon.

Elimistösi jatkaa puhdistumista ja tapahtuu paranemisprosessi.

Paraneminen hoitojen aikana

Hermoratahieronnan hoitojen yhteydessä voi tapahtua elimistössä erilaisia tuntemuksia eli piilovaivoja, esim. lievä lämmön nousu tai viileän tuntua; lihaksistossa erilaisia tuntemuksia kuten kutina, pistely tai väliaikaisesti lievä kivun voimistuminen. Ne ovat ohimeneviä, tulevat hieronnan jälkeen ja kestävät korkeintaan noin pari päivää. Joillekin tuntemukset voivat olla lieviä tai huomaamattomia.
Erilaisista hieronnan jälkeisistä tuntemuksista on hyvä 
kertoa minulle, jotta voin antaa lisäohjeita. Hermoratahieronnan parantava vaikutus elimistöön saadaan useammalla hoitokerralla.

Kaikki antamasi tiedot ovat luottamuksellisia.

Miten hermoratahieronta suoritetaan?

Hierottavalla on mahdollisuus hieronnan aikana olla rentouttavassa tilassa tai jopa nukahtaa. Hieronta tehdään hermo- ja akupunktiopisteitä sopivasti painamalla ja hieromalla pyörivin liikkein. Jos paikat ovat oikein arat, hieronta tehdään hellävaraisesti.
Hoito aloitetaan pään hieronnasta, hierottavan ollessa ensin selällään. Pään hieronnan jälkeen hierotaan vasen käsi olkapäästä sormiin. Seuraavaksi käsitellään vasen jalka. Samoin hierotaan oikea käsi ja jalka. Siirrytään selän ja jalkojen hierontaan. Hoidossa hierotaan mm. käsien ja jalkojen kaikki
nivelpaikat. Monet selkäongelmat johtuvat myös huonosti hermotetuista jaloista.

Hyvin hermotetut jalat parantavat ryhtiä.

Sivulle: Nikamat, hermosto, oireet